فروشگاه فایل

ارائه دهنده انواع پروژه و تحقیقات

فروشگاه فایل

ارائه دهنده انواع پروژه و تحقیقات

فروشگاه ساز فایل و همکاری در فروش سل یو
پیوندهای روزانه

۷۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

مبانی نظری و پیشینه مهارت های ارتباطی معلمان و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 171 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 70
مبانی نظری و پیشینه مهارت های ارتباطی معلمان و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

فروشنده فایل

کد کاربری 14636

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

2-1-مبانی نظری تحقیق

2-1-1-ارتباطات (مهارت های ارتباطی) و چارچوب مفهومی آن

2-1-2-هدف و اهمیت ارتباطات

2-1-3-فرایند و انواع ارتباطات

2-1-4-ویژگی های ارتباطات

2-1-5-مهارت های ارتباطی مدیران

2-1-6-تعاریف مهارتهای ارتباطی

2-1-7-مهارت های ارتباطی و مؤلفه های آن

2-1-8-انگیزش پیشرفت تحصیلی

2-1-9-پیشرفت

2-1-10-اهداف پیشرفت

2-1-11-منشا نیاز به پیشرفت

2-1-12-مدل پیشرفت اتکینسون

2-1-13-نظریه مک کللند

2-1-14-انگیزه پیشرفت

2-1-15-زمینه اجتماعی انگیزه پیشرفت

2-1-16-ویژگی های دانش آموزان دارای انگیزش پیشرفت

2-1-17-عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

2-1-18-پیشرفت تحصیلی

2-1-19-عوامل مهم تاثیر گذار بر پیشرفت تحصیلی

2-1-20-اُفت و پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان

2-1-21- افت تحصیلی چرا؟

2-1-22-خانواده عامل کلیدی در افت تحصیلی دانش آموز

2-1-23-به نیازهای فرزندانتان توجه کنید

2-1-24-پیشنهادهایی به والدین برای پیشرفت تحصیلی فرزندان :

2-1-25-نظریه های پیشرفت تحصیلی

2-1-26- گانیه

2-1-27- بلوم

2-1-28-عوامل مؤثر بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

2-1-29- تجربه معلمان

2-1-30-آماده کردن درس و نمره دادن

2-1-31- مهارت ها

2-1-32- تحصیلات عمومی

2-1-33- تحصیلات در زمینه تعلیم و تربیت

2-1-34-مدارس شهری و روستایی

2-1-35-دستور العمل برای والدین در باره پیشرفت تحصیلی فرزندان

2-1-36- توصیه به والدین در مورد مقایسه دانش آموزان

2-1-37-مشکلات مرتبط با تکالیف مدرسه

2-1-38- نقش اولیاء در پیشرفت تحصیل کودکان

2-2-پیشینه تحقیق


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۵ ب.ظ
تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد تا جایی که ،‌ گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد . زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند . البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد . تا جایی که ،‌ گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود .تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد . زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند . البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد . تا جایی که ،‌ گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود .بنابراین در صورتی که تغذیه مناسب باشد و تمام مواد لازم به بدن برسد ، هم انرژی مورد نیاز نوجوان به حد کافی تأمین خواهد شد و هم نیازی به رژیم خاص غذایی وجود نخواهد داشت .صبحانه وعده غذایی مهمی برای نوجوانان است . زیرا صبحانه ناکافی یا کم کالری گاهی می تواند زمینه ساز کمبودهای تغذیه ای شود . توصیه می شود که در برنامه غذایی نوجوانان سه گروه اصلی مواد غذایی شامل : چربی ها ، مواد قندی و نشاسته ای و پروتئین ها حتماً وجود داشته باشد . البته مصرف زیاد قندهای ساده مثل نوشابه های گازدار ، شکلات ،‌ آب نبات و سایر موادی که فقط انرژی زا هستند و ارزش غذایی ندارند باید محدود شوند و به جای آنها از مواد نشاسته ای مانند برنج ، نان و سیب زمینی استفاده شود .همانگونه که اشاره شد یکی از مواد مورد نیاز بدن ، پروتئین ( حیوانی و گیاهی ) است . نیاز به این ماده در دوران بلوغ به دلیل سریعتر شدن رشد و افزایش حجم عضلات بیشتر می شود . پروتئین های حیوانی در تخم مرغ ،‌گوشت ، پنیر و شیر و پروتئین های گیاهی در غلات و حبوبات وجود دارد . مصرف روزانه ۴۵ تا ۷۲ گرم پروتئین توصیه می شود .

اهمیت تغذیه دختران:

دختران امروز مادران فردا و کلید سلامتی نسل کنونی و آینده می باشند.تمام مطالعات انجام شده نشان داده است که بسیاری از مشکلات دوران بارداری و تولد نوزادان نارس ارتباط مستقیم با وضع تغذیه مادر در زمان قبل از بارداری و سنین قبل از ازدواج دارد.بطور کلی ، دخترانی که زندگی خود را با تغذیه ناکافی در دوران کودکی همراه با بیماری شروع کرده و به دوره نوجوانی پا می گذارند ، از یک طرف به علت کمبودهای تغذیه ای با کاهش قدرت یادگیری ، افت تحصیلی ، افزایش ابتلا به بیماریها و کاهش توانمندی ذهنی و جسمی مواجه هستند و از سوی دیگر ، پس از ازدواج نمی توانند دوران بارداری شیردهی خوبی داشته باشند. زیرا در دوران بارداری و شیردهی ذخایر بدنی مادر مصرف می شود و سوء تغذیه او تشدید یافته و علاوه بر مادر سوء تغذیه گریبانگیر فرزندش نیز میشود. بطور کلی مطالعات انجام شده نشان داده است که در دخترانی که از زمان تولد تا بلوغ غذای متعادل و کافی مصرف کنند در هنگام بارداری و زایمان با مشکلات کمتری روبرو هستند. اندازه لگن بستگی به قد دارد و لگن در دخترانی که خوب تغذیه شده اند به شکلی است که وضع حمل آسانتر می شود.به علت کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن در دختران نوجوان ، ذخایر آهن بدن آنها تخلیژه می شود. این دختران پس از ازدواج و در دوران بارداری از کمبود آهن شدید رنج می برند و در این مادران نه تنها خطر مرگ و میر به علت خونریزی هنگام زایمان افزایش می یابد بلکه نوزادانی که بدنیا می آورند کم وزن و یا نارس بوده و ذخایر آهن کافی ندارند کم خونی فقر آهن در دوران بارداری و 2 سال اول زندگی اثرات جبران ناپذیر بر رشد و تکامل مغزی کودکان دارد و موجب کاهش بهره هوشی به میزان 5 تا 10 درصد می شود. بر اساس بررسی کشوری شیوع کم خونی فقر آهن در زنان 15-49 ساله که اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در سال 1374 انجام داده است ، بیشترین میزان شیوع کمبود آهن در دختران 19-15 ساله ( 39 در صد) گزارش شده است . بررسی سلامت و بیماری که در سال 1378 توسط معاونت پژوهشی وزارت بهداشت انجام شده نیز نشان داده است که شیوعکم خونی در زنان 39-15 ساله و 69-40 ساله تقریبا 2 برابر مردان است. این ارقام نشان دهنده آسیب پذیری بیشتر زنان و دختران در سنین بلوغ در مقایسه با مردان این گروه سنی می باشد.

جدول 6: توزیع افراد بر حسب درجات مختلف ابتلا به کم خونی به تفکیک سن و جنس


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل دانلود تحقیق ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۵ ب.ظ
روغن زیتون چیست روغن زیتون چگونه تولید می‌شود ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون روغن خالص طبیعی چیست روغن معطر چیست ترکیبات روغن زیتون خواص اکسیدکنندگی روغن زیتون خواص ضد اکسیدکنندگی روغن زیتون
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
دانلود تحقیق ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون

روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال پیش از میلاد کشت می شده و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن ...

مقدمه

روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال پیش از میلاد کشت می شده و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن پس از تلخی زدایی با محلول های قلیایی یا آب نمک به عنوان غذا و تأمین انرزی بدن مورد استٿاده قرار می گرٿته است. زیتون، از آغاز تمدن یعنی 10000 سال پیش و حتّی از دوران توحّش نیز در گیاه درمانی کاربرد داشته است. اگر چه، میوه ی زیتون و روغن حاصل از آن در جیره غذایی مردم نقش دارد، اثرات در مانی آن در قسمت های مختلٿ بدن حایز اهمیت ٿراوان می باشد. در حال حاضر، مطالعات دارویی زیتون به طور جدّی مورد پی گیری قرار می گیرد. در این مقاله روش درست تهیه این روغن مورد بررسی قرارگرٿته است. روغن هایی که غیر اصولی و از میوه های زخمی و پوسیده در انبار تهیه شده باشند نه تنها ارزش درمانی ندارند بلکه مصرٿ آن ها برای اٿراد سالم نیز بسیار مضر می باشد.به طور خلاصه می‌توان توضیح داد، روغن زیتون با اٿزایش لیپوپروتیین‌های دانسیته بالا (HDL)یا کلسترول خوب و پایین آوردن لیپوپروتیین های دانسیته پایین (LDL) یا کلسترول بد، به پایین آوردن کلسترول خون کمک می‌کند. این روغن اگر هنگام مصرٿ حرارت داده شود یا در معرض نور و اکسیژن هوا قرار گیرد، سودمندی خود را از دست خواهدداد. عصاره برگ زیتون ٿشار خون را پایین آورده و به عمل گردش خون در بدن کمک می کند. طیٿ درمانی روغن زیتون بسیارگسترده است. این روغن در دیابت، آماس مثانه، سنگ صٿرا، بیماری های دستگاه گوارش، گردش خون به ویژه قلب، پوست اثر مٿید ٿراوانی دارد. مصرٿ روغن زیتون برای جلوگیری از حمله قلبی سودمند است زیرا مانع لخته شدن خون در شریان می گردد. اوله او روپین موجود در برگ و میوه زیتون با غلظت پایین به عنوان یک ضد اکسایشی قوی محسوب می گردد. اولئوروپین استخراج شده از برگ زیتون یکی از داروهای ضد ٿشار خون مهمی است که در بعضی ازکشورها به صورت قرص تولیدو به مصرٿ پزشکی می رسد. قیمت این قرص ها بر حسب درجه خلوص آن ها متغیر است.

روغن زیتون چیست؟

روغن زیتون مانند کره و روغن ذرت یک چربی است.این روغن یکی از دو روغنی است که از میوه‌ استخراج می‌‌گردد و بدون عملیات اضاٿی قابل مصرٿ می باشد. درخت زیتون ابتدا در سوریه باستان به دلیل اهمیت میوه‌ی آن کشت می‌شد، که به علت استٿاده در پخت و پز، روشنایی و مصارٿ درمانی تولید می‌شده است. در دنیای قدیم این درختان در سراسر جهان انتشار داشته‌اند، و امروزه بیشتر در نواحی مدیترانه یا مناطق با آب و هوای مشابه یاٿت می‌گردند.

تاکنون بیش از 900 رقم زیتون شناخته شده اند. ارقام زیتون از نظر مصرٿ به سه گروه تقسیم می‌شوند که عبارتند از: زیتون کنسروی، زیتون روغنی و زیتون کیٿی‌چاشنی. بسیاری از مردم تٿاوت بین دو گروه آخری را تأیید نمی‌کنند.در آشپزی به جای چربی‌های دیگر مانند کره، چربی حیوانی و روغن ذرت می‌توان از روغن زیتون بهره گرٿت.از طرٿ دیگر روغن چاشنی برای تهیه‌ی مخلٿات غذایی، اٿزودنی به سبزیجات و سالاد مورد استٿاده قرار می‌گیرد.این روغن مانند سایرروغن‌های خوب زیتون در گروه چاشنی طبقه بندی می‌گردد. درختان زیتون را بر اساس نوع بهره برداری که از آن‌ها می‌شود، به دو نوع کنسروی و روغنی تقسیم می‌کنند.

روغن زیتون چگونه تولید می‌شود؟

پس از تٿاوت واریته ای زیتون، درجه رسیدگی، روش برداشت و استخراج آن از مهم‌ترین معیارهای تعیین کننده ی کیٿیت روغن محسوب می‌گردد. زیتون در آواخر پاییز وآوایل زمستان پس از تغییر رنگ از سبز به ارغوانی تیره می‌رسد که در این حالت به آن زیتون سیاه نیز گٿته می‌شود. بارسیدن زیتون، روغن آن تغییرات زیادی را متحمل می‌گردد. زیتون‌های ابتدای برداشت، محصول مرغوبی با روغن میوه‌ای هستند‌که اغلب زمان برداشت آن به سرعت سپری می‌شود. زیتون‌های برداشت آخری آن‌قدر تأخیر برداشت دارند که ابداً جمع‌آوری نمی‌شوند، امّا بعضی از کشاورزان، آن‌ها همراه با برگ‌ها برداشت می کنند و سپس روغن حاصل از آن‌ها را با روغن سبز رنگ آغاز زمان برداشت مخلوط می‌نمایند.

عموماً بهترین روغن‌ها از زیتون‌هایی تولید می‌شوند که در زمان برداشت 3/1 تا 3/2 میوه‌ها سیاه شده باشند. با این‌که تلاش‌های ٿراوانی برای توسعه روش‌های برداشت صورت می‌گیرد، امابرای تولید بهترین روغن زیتون همیشه از روش برداشت دستی استٿاده می‌گردد که نیمی از هزینه تولید را به خود اختصاص می‌دهد.

اگرچه استثنا‌هایی وجود دارد، اما بیشتر روغن‌های زیتون مخلوطی از روغن چندین رقم است و همه‌ی این ارقام برای یک روغن ویژه‌ای کشت می‌شوند و پس از برداشت محصول، با هم دیگر به طور مخلوط آسیاب شده و خمیر می‌گردند.در ایتالیا، روغن زیتون از رقم زیتون روغنی ٿرانتو‌یو که یکی از رایج‌ترین رقم زراعی این کشور است به سهولت استخراج می‌گردد.

زیتون‌ پس از برداشت برای تهیه خمیر نرم آسیاب می‌گردد. در صنعت برای تهیه این خمیر از نوعی آسیاب سنگی معروٿ به پیترا(pietra) استٿاده می‌شود. در سال‌های اخیر یک نوع آسیاب چکشی جای‌گزین پیترا شده است. در هرکدام از این روش‌ها مزایا و معایبی وجود دارد. روش آسیاب سنگی کند و خیلی ملایم است اما تمیز کردن آن کار سختی می‌باشد. از طرٿ دیگر آسیاب چکشی تمیز بوده و خمیر زیتون خیلی نرمی را تولید می‌کند، به طوری که بعضی از اٿراد احساس می‌کنند که خمیر مزه‌ی ٿلزی به خود گرٿته است. اگر میوه‌های زیتون توسط آسیاب چکشی خردشوند و سپس دریک مخلوط کن معروٿ به مالاکساتور کاملاً مخلوط گردند، مولکول‌های روغن با هم تجمع نموده و قطرات بزرگی را تشکیل خواهند داد.

...

منابع:

1 – مؤسسه ی بین المللی تحقیقات روغن زیتون (2004- 2000) اسپانیا

2 – انجمن روغن زیتون ایالت کالیٿرنیا (2005 – 2002 ) ایالات متحده آمریکا


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل دانلود تحقیق ضرورت خدا شناسی

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۳۷ ب.ظ
ضرورت خدا شناسی چرا باید خدا را شناخت؟ برای تبیین لزوم شناخت خدا دوگونه دلیل می‌توان ارائه داد دلایل نظری و عملی دلایل نظری لزوم شناخت خدا دست کم دو عامل درونی انسان را به سوی شناخت خدا و معرفت به او سوق می دهد
دسته بندی معارف اسلامی
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
دانلود تحقیق ضرورت خدا شناسی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

ضرورت خدا شناسی

چرا باید خدا را شناخت؟

برای تبیین لزوم شناخت خدا دوگونه دلیل می‌توان ارائه داد: دلایل نظری و عملی.

دلایل نظری لزوم شناخت خدا : دست کم دو عامل درونی انسان را به سوی شناخت خدا و معرفت به او سوق می دهد.

1 - عامل عقلانی: انسان در مسایل گوناگون به فکر خود متوسل می‌شود.پیرامون موضوعی، از ابعاد گوناگون می‌اندیشد. وجود این استعداد تحلیلی و منطق عقلانی، می‌طلبد دربار? خدا نیز بر اساس عقل و منطق بیندیشد.

انسان بر آن است به نیروی عقل و منطق خود، علت اصلی وجود جهان شگفت را دریابد و خدایی را که آفرینند? هستی و سازند? جهان است شناسد.

"متکلمان و اندیشمندان اسلامی، از دیر زمان برای اثبات لزوم گام نهادن در طریق خداشناسی بردو اصل تکیه کرده‌اند:

أ ) دفع ضرر محتمل: هر خردمندی این احتمال را میِ‌پذیرد که در صورت عدم پیروی از دین دچار کیفر و عذاب می‌شود. از آن جا که عقل جلوگیری از زیان ناشی از کیفر حتی احتمالی را لازم می‌شمارد، واجب است آدمی در مورد وجود خدا و اوصاف او جست و جو کند تا در صورتی که واقعاً خدایی وجود داشته و دعوت پیامبران راست باشد، بتواند با پیروی از آنان،‌خویش را از عذاب الهی برهاند.

ب‌) وجوب شکر منعم: شکی نیست نعمت‌های فراوانی که از آن بهره‌مندیم، از سوی منعمی یه ما اعطا شده است و از سوی دیگر عقل، سپاسگذاری از بخشند? نعمت را لازم می‌شمارد. از آن جا که سپاسگذاری از یک موجود بدون شناخت او ممکن نیست، عقل حکم می‌کند باید در مسیر شناخت نعمت دهنده حقیقی (خداوند) گام بردارد.


  • mehdi alimirzalou
مبانی نظری و پیشینه پژوهش ساختار سرمایه و عدم تقارن اطلاعاتی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx شامل ساختار سرمایه، مفهوم ساختار سرمایه، عوامل موثر بر ساختار سرمایه، عوامل داخلی موثر بر ساختار سرمایه، عوامل داخلی موثر بر ساختار سرمایه، تجزیه و تحلیل ساختار سرمایه، معیارهای ساختار سرمایه
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
حجم فایل 249 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 43
مبانی نظری و پیشینه پژوهش ساختار سرمایه و عدم تقارن اطلاعاتی

فروشنده فایل

کد کاربری 19

مبانی نظری و پیشینه پژوهش ساختار سرمایه و عدم تقارن اطلاعاتی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx

فهرست مطالب:

2-1- مبانی نظری تحقیق

2-1-1- ساختار سرمایه

2-1-1-1- مفهوم ساختار سرمایه

2-1-1-2-عوامل موثر بر ساختار سرمایه

2-1-1-2-1-عوامل داخلی موثر بر ساختار سرمایه

2-1-1-2-2- عوامل خارجی موثر بر ساختار سرمایه

2-1-1-3- تجزیه و تحلیل ساختار سرمایه

2-1-1-4-معیارهای ساختار سرمایه

2-1-1-5- نظریه های مختلف پیرامون ساختار سرمایه

2-1-1-5-1- نظریه سود خالص

2-1-1-5-2- نظریه سود خالص عملیاتی

2-1-1-5-3- نظریه سنتی

2-1-1-5-4- نظریه مودیلیانی و میلر

2-1-1-5-5- تئوری توازی ایستا

2-1-1-5-6- تئوری ترجیحی

2-1-1-6- ساختار سرمایه و عدم تقارن اطلاعاتی

2-1-1-7-کنترل نهایی تصمیمات مربوط به ساختار سرمایه

2-1-2-عدم تقارن اطلاعاتی

2-1-2-1- تئوری عدم تقارن اطلاعاتی

2-1-2-2- معیارهای عدم تقارن اطلاعاتی

2-1-2-3-مفهوم شکاف قیمتی

2-1-2-4- اجزای اختلاف قیمت پیشنهادی خرید و فروش

2-1-2-4-1-هزینه پردازش سفارش

2-1-2-4-2- هزینه نگهداری موجودی

2-1-2-4-3- هزینه انتخاب نادرست

2-1-2-5- شیوه های بازارسازی و تعادل در بازار

2-2-پیشینه تحقیق

2-2-1- پژوهش های انجام شده در داخل کشور

2-2-2- پژوهش های انجام شده در سایر کشورها

2-2-3- خلاصه تحقیقات انجام شده.

بخشی از متن:
وحید حقگوی اشکیکی (1392) در پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان " بررسی ارتباط بین سود سهام و عدم تقارن اطلاعاتی و ویژگی‌های شرکت"نتیجه گیری کرد که بین سود سهام و عدم تقارن اطلاعاتی رابطه مثبت ولی غیرمعنادار وجود دارد. همچنین بین سود سهام با برخی ویژگی‌های شرکت از قبیل سودآوری، وضعیت نقدینگی، فرصت‌های رشد، اندازه شرکت و نسبت اهرمی رابطه مثبت و با ساختار دارایی رابطه منفی وجود دارد.


اوتچینیکوو[1] (2010) به بررسی "تصمیمات ساختار سرمایه در صنایع آزاد (بدون نظارت دولت)" پرداخت و دریافت که عدم نظارت دولت، بر محیط عملیاتی شرکتها و تصمیمات اهرمی اثر می گذارد. این اثر به صورت کاهش در سوددهی دارایی های مشهود و افزایش در فرصت های رشد شرکت ها می باشد.شرکتها به کاهش اهرم واکنش نشان می دهند. همچنین عدم نظارت دولت بر روابط مقطعی بین اهرم و عوامل موثر بر آن اثر می گذارد. اهرم وابستگی منفی کمی با سوددهی و ارزش بازار به ارزش دفتری سهام دارد و با اندازه شرکت(واریانس سود) رابطه مثبت زیادی دارد، که این نتایج با تئوری توازی ایستای ساختار سرمایه مطابقت دارد. مطابق با تئوری توازی ایستا شرکت هایی که دارای ساختار سرمایه مشابهی می باشند، سهام بیشتری را در سال های اولیه عدم نظارت منتشر می کنند.


توضیحات ابتدایی فایل:

تعداد صفحات 43 صفحه: 39 صفحه متن و 4 صفحه منابع

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش و با فرمت docx آماده جهت پرینت

نوع تایپ متن: کاملا استاندارد همچنین دارای پیشینه تحقیقاتی داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و بعضا متغیرهای مشابه می باشد.

منابع درون متنی و پایانی: دارد


قابل استفاده برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته های حسابداری، مدیریت مالی و اقتصاد


[1]Ovtchinnikov


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل پاورپوینت کنترل فساد اداری

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۳۶ ب.ظ
دانلود پاورپوینت با عنوان کنترل فساد اداری در قالب ppt؛ قابل ویرایش و در حجم 20 اسلاید شامل کنترل فساد اداری در بخش دولتی، هشت بعد کلیدی برای تدوین راهبرد ملی پیشگیری از فساد اداری در ایران، فساد چیست ؟، انواع فساد، فساد جزئی، فساد کلان، انواع فساد از دیدگاه هیدن همیر، هزینه های فساد، اهمیت پیشگیری از فساد، محورهای اصلی تاثیر گذاری فساد در جامعه
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 8726 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پاورپوینت کنترل فساد اداری

فروشنده فایل

کد کاربری 19

عنوان: پاورپوینت کنترل فساد اداری

فرمت: پاورپوینت(قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 20 اسلاید

دسته: مدیریت

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " کنترل فساد اداری " بوده و در 20 اسلاید همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس (ارائه کلاسی) رشته مدیریت مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:

کنترل فساد اداری در بخش دولتی

هشت بعد کلیدی برای تدوین راهبرد ملی پیشگیری از فساد اداری در ایران

فساد چیست ؟

انواع فساد

فساد جزئی

فساد کلان

انواع فساد از دیدگاه هیدن همیر

هزینه های فساد

اهمیت پیشگیری از فساد

محورهای اصلی تثیر گذاری فساد در جامعه

نظریه های کنترل فساد

مجموعه ساز و کارهای کنترل فساد

ارتقای سلامت ملی

ارکان ارتقای سلامت نظام ملی

راهبرهای جامع پیشگیری از فساد اداری در ایران

تقویت مشارکت مردمی

اصلاح مدیریت دولتی

منابع

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل دانلود آزمایش ثابت فنر با استفاده از تغییر طول

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۳۵ ب.ظ
هدف ازمایش اندازه گیری انبساط طولی فنر و مطالعه ارتعاشات فنر وسایل لازم پایه – فنر – ترازو – خط کش میلیمتری وزنه های مختلف
دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3
دانلود آزمایش ثابت فنر با استفاده از تغییر طول

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

هدف ازمایش:

اندازه گیری انبساط طولی فنر و مطالعه ارتعاشات فنر

وسایل لازم:

پایه – فنر – ترازو – خط کش میلیمتری- وزنه های مختلف

شرح تئوری ازمایش:

هنگامیکه جسمی به جرم m و طول x به انتهای فنری اویخته شود دستگاه پس از افزایش طول فنر نیرویی در خلاف جهت افزایش طول بر جسم واردشده و نیروی وزن را خنثی می نماید. اگر جرم وزنه وm و جرم فنر دربرابر جرم وزنه بسیار ناچیز و قابل صرفنظر کردن باشد در اینصورت قانون دوم نیوتن و قانون هوک برای حالت کشسانی فنر قابل قبول است.

با توجه به کشسانی فنر با افزایش نیرو مقدار جابجایی نیز بطور خطی افزایش می یابد و تغییرات نیرو نسبت به جابجایی خطی است. در منطقه الاستیک اگر بار یا نیرو را از روی جسم جامد یا فنر حذف کنیم ...

شرح عملی ازمایش:

...


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل پاورپوینت بام های سبز و روش های اجرای آن

mehdi alimirzalou | شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۶ ب.ظ
دانلود پاورپوینت بام های سبز و روش های اجرای آن بررسی بام های سبز و روش های اجرای آن پاورپوینت جامع و کامل بام های سبز و روش های اجرای آن کاملترین پاورپوینت بام های سبز و روش های اجرای آن پکیج پاورپوینت بام های سبز و روش های اجرای آن مقاله بام های سبز و روش های اجرای آن تحقیق بام های سبز و روش های اجرای آن
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 6604 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
پاورپوینت بام های سبز و روش های اجرای آن

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 12 صفحه

بام های سبز و روش های اجرای آن مقدمه توسعه شهرها باعث از بین رفتن محیط های طبیعی و زمین های زراعی شده است . بنابراین ایجاد وتوسعه فضای سبز نقش مهمی در زندگی تمام موجودات از جمله انسان دارد بام های سبز بخشی از تلاش ها برای پایدار تر ساختن شهرها و یکی از راه حلهای مدرن برای مشکلات شهری می باشد . در حال حاضر 2 درصد مساحت خشکی های کره زمین را شهرها تشکیل می دهند و شهرنشین ها از سه چهارم منابع طبیعی استفاده می کنند که با گسترش شهرنشینی سرعت کاهش منابع طبیعی رو به افزایش است. بنابراین استفاده از فناوری بام سبز که از تکنیک های پیشرفته فضای سبز است با وجود مشکلات به کارگیری و ساخت واحدهای گیاهی از جهات بسیاری مقرون به صرفه بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای پارک های شهری باشد.بام سبز(Green Roof) نه تنها سطحی است که با رنگ سبز پوشیده شده بلکه یک سطح زنده ازگیاهان رویشی در لایه خاک بالای بام است. گاه این پوشش همراه با محافظ ریشه ای واغلب با یک لایه زهکشی درزیرآن همراه است و گونه های گیاهان مقاوم در برابر خشکی درآن رشد می یابند.
2 مزایای با م سبز: بام های سبز اثرات زیادی در اکولوژی شهر، اقتصاد جامعه و دیگر جنبه های محیط زندگی شهر نشینان دارند. کاهش آلودگی صوتی
کاهش آلودگی هوا
کاهش جزایر گرمایی
ایجاد محیط زیست برای پرندگان
تامین فضایی سازگار و مطبوع برای کاربران ساختمان
کاهش بار سرمایش و گرمایش بنا امکان پرورش میوه، سبزی وگل
افزایش محدوده زندگی
کاهش و تعدیل شدت صداها
بالا بردن طول عمر غشای بام
کاهش اثرات گرمایش وتغییرات آب و هوایی شهری
بهبود مناظر اطراف ساختمان
افزایش زیستگاه حیوانات خانگی در مناطق مسکونی
تصفیه هوا و کاهش گاز دی اکسید کربن
مزایای اکولوژیک بهبود شرایط میکروکلیماتیک
کاهش آلودگی صوتی عایق حرارتی جاذبه زیبایی شناختی وزیبایی طبیعی ایجاد محیط مناسب تفریحی افزایش ارزش ملک کاهش مصرف انرژی خشک شدن سقف ها کاهش اثرات منفی جریان آب ایجاد فضای بیشتر کاربردی در ساختمان
افزایش عمر سقف
کاهش دمای سقف مزایای اقتصادی لایه عایق رطوبتی 3 انواع بام سبز بام سبز گسترده بام سبز متراکم بام سبز نیمه متراکم

بام سبز با توجه به کاربردهای متفاوت آن نسبت به شرایط سازه ای و فضای مورد استفاده در انواع مختلفی اجرا می شود که به طور کلی به سه دسته گسترده، متراکم و نیمه متراکم طبقه بندی می شود.
4 جعبه های کاشت

بام سبز گسترده بام سبز گسترده که از نظر اجرا به دلیل عدم نیاز به تقویت سازه متداول ترند دارای عمق کم تری اند.بام سبز سطحی معمولا کمتر از 200-60 میلی متر بستر دارند و به طور معمول تنوع زیادی از گونه های گیاهی را به دلیل محدودیت در گسترش ریشه پشتیبانی نمی کنند. وزن معمولی بام سبز کم عمق 150-60 کیلوگرم بر مترمربع و به طور کامل اشباع شده است.برخی دیگر از مزایا به شرح زیر است:وزن کم، تعمیر و نگهداری پایین و آبیاری کم (بسته به نوع آب و هوا)، سرمایه گذاری کم و مناسب برای سطوح وسیع.

5 بام سبز متراکم سیستم بام سبز عمیق یا باغ بام که بام سبز متراکم نامیده می شود معمولا دارای محیط کشتی با عمق بیش از 400-150 میلی متر هستند و طیف گسترده ای از گیاهان را در خود جای می دهند.اما این نوع بام ها به دلیل وزن اضافی که بر سازه وارد می کنند رایج نیستند وبرای اجرا نیاز به بررسی سازه ساختمان دارند.وزن معمولی بام های سبز عمیق 500-180 کیلوگرم بر متر مربع ( به طور کاملا اشباع شده) هستند و شامل مزایای زیر است : نوع گیاهی و زیستی بیشتر، مدیرت آبهای سطحی بهتر، خاصیت عایق بودن، فرصت های طراحی بیشتر، قابلیت دسترسی و استفاده عمومی و ...


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل پاورپوینت بالانتیدیوم کلی

mehdi alimirzalou | شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۶ ب.ظ
دانلود پاورپوینت بالانتیدیوم کلی بررسی بالانتیدیوم کلی پاورپوینت جامع و کامل بالانتیدیوم کلی کاملترین پاورپوینت بالانتیدیوم کلی پکیج پاورپوینت بالانتیدیوم کلی مقاله بالانتیدیوم کلی تحقیق بالانتیدیوم کلی
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 714 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
پاورپوینت بالانتیدیوم کلی

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 8 صفحه

بالانتیدیوم کلی مژه دار انگلی انسان
مژه ها توسط تارهای ظریفی بهم متصلند و از یک مرکز هدایت میشوند
بزرگترین تک یاخته انگل روده انسان ( گاهی تا 200 میکرون )

عامل اسهال خونی ( بالانتیدیوز)
در روستا های کشور مان بخصوص خوزستان و بندر عباس ،هرمزگان و سیستان و بلوچستان بطور محدود دیده شده است . در شمال ایران در گراز ها هست اما گزارش انسانی گزارش نشده است .

تقسیم غیر جنسی دوتایی عرضی و پدیده الحاق ( کانژوگیشن)
Balantidium coli ~55 m ~70 x 45 m
(up to 200 m) Un stained Trophozoite Cyst Stained سیکل زندگی میزبان طبیعی : خوک ( در خوک و گراز غیر بیماریزاست ) میزبان اتفاقی : انسان ( انسان با خوردن کیست آن مبتلا میشود).

مدتها در روده بزرگ انسان بدون علائم میماند و در شرایط مناسب حمله ور میشود

دارای آنزیم هیالورونیداز است و به بافت ها نفوذ میکند شبیه آمیبیاز


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


  • mehdi alimirzalou

دانلود فایل پاورپوینت بافت پوست Skin Tissue

mehdi alimirzalou | شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۵ ب.ظ
دانلود پاورپوینت بافت پوست Skin Tissue بررسی بافت پوست Skin Tissue پاورپوینت جامع و کامل بافت پوست Skin Tissue کاملترین پاورپوینت بافت پوست Skin Tissue پکیج پاورپوینت بافت پوست Skin Tissue مقاله بافت پوست Skin Tissue تحقیق بافت پوست Skin Tissue
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1173 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
پاورپوینت بافت پوست Skin Tissue

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 14 صفحه

بنام خدا موضوع جلسه:
بافت پوست
Skin Tissue بافت پوششی( اپیتلیال) اپیتلیوم پوشاننده: بافتی که سطوح داخلی و خارجی بدن را می پوشاند مثل پوست و مخاط لوله گوارش 2.اپیتلیوم غددی:
موادی را در بدن جذب یا دفع یا ترشح می کنند 3.انواع سلول ها 2. ساده مکعبی( (simple cuboid سلول های مکعبی شکل و منظم با هسته های مدور تیره مرکزی
لوله های کلیه/ تیروئید 3.استوانه ای ساده(simple columnar ) بصورت منشورهای بلندی در کنار هم /هسته نزدیک قاعده سلول
/ سطح سلول ممکن است نسبتا صاف / یا دارای میکروویلی( مثل روده)
/ گاهی مژه دار( مثل نای) 1.سنگفرشی ساده (( simple squamous
شامل سلول های پهن چند وجهی و گسترده با هسته گرد یا بیضی کناری
پوشش رگ های خونی/ پوشش آلوئول های ریه/ پرده صفاقی انواع بافت پوشاننده 4.مطبق سنگفرشی(Stratified squamous) شامل چند لایه سلول سنگفرشی مطبق بر روی هم
مثل اپیتلیوم دهان و مری / پوست 5.مطبق مکعبی/مطبق استوانه ای بندرت یافت می شود/ نوع مکعبی در مجاری غدد عرق و نوع استوانه ای در
مجاری غدد پستان 6.مطبق کاذب (Pseudostratified) اساسا شامل سلول های استوانه ای که به هم فشرده شده اند و گرچه همه بر روی غشای پایه
قرار دارند ولی هسته ها در سطوح مختلف و بصورت مطبق دیده می شوند/ سطح آزاد سلول های
سطحی دارای مژه است/ مثل مجاری هوایی 7.بافت پوششی متغیر( (transitional یک نوع اپیتلیوم مطبق ویژه دستگاه ادراری
سلول های عمقی مکعبی یا استوانه ای، سلول های میانی راکتی یا
گلابی شکل و سلول های سطحی گنبدی شکل پوست سطح خارجی بدن و صورت انسان را می پوشاند
تفاوت رنگ در نژادهای مختلف از سه لایه تشکیل شده است.......
اپیدرم: یک لایه اپیتلیالی با منشا اکتودرمی
درم : یک لایه بافت همبندی با منشا مزودرمی
هیپودرم: یک بافت همبندی سست با منشا مزودرمی پوست ( Skin) (Epidermis) اپیدرم خارجی ترین لایه پوست
یک اپیتلیوم سنگفرشی مطبق شاخی
پوشش رطوبت ناپذیر برای بدن
سلول ها بر روی یک غشای پایه چین دار قرار دارند لایه های اپیدرم (از عمق به سطح) 1.لایه بازال (stratum Basal ) یک ردیف سلولهای استوانه ای پررنگ عمود بر غشای پایه
میتوز فراوان رخ می دهد
مسئول نوسازی اپیدرم 2. طبقه خاردار(( stratum spinosum
سلول های چند ضلعی با هسته گرد مرکزی
توسط زوائد سیتوپلاسمی (دسموزوم ها) به هم متصلند 3. طبقه دانه دار(Stratum granulosum)
2 تا 4 لایه سلول لوزی شکل موازی با سطح برروی یکدیگر
سیتوپلاسم حاوی دانه های بنفش کراتوهیالین 4. طبقه شفاف ( stratum lucidm)
لایه نازکی حاوی سلول های در حال مرگ و یا مرده به رنگ قرمز شفاف
فاقد هسته . 5طبقه شاخی: (straum corneum)
خارجی ترین لایه
سلول های پهن و بدون هسته و شاخی شده
مملو از پروتئین های رشته ای کراتین ملانوسیت ها سلول هایی با منشا نئورال کرست که مسئول ایجاد رنگ پوست هستند


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


  • mehdi alimirzalou