دانلود ارزان فایل صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)
mehdi alimirzalou | شنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸ ق.ظ
صمغ
صمغ کتیرا
ساختار شیمیائی تراگاکانت
خصوصیات رئولوژیکی کتیرا
گرانروی ظاهری کتیرا
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 815 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |

صمغ ها
صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول
هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظتهای پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع
در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عواملسوسپانسه کننده
مورد استفاده قرار می گیرند.
صمغ های ترشحی
صمغ های جلبکی
صمغ های دانه ای
صمغ های میکروبی
مشتقات نشاسته و سلولز
کتیرا
کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و
بیش از 2000 گونه گیاهدارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.2 گونه تجاری
آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd است.
صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به
800000 دالتون) است.
فایل پاورپوینت 23 اسلاید
- ۹۶/۱۱/۱۴